Dé nieuwe autowebsite van Nederland
HomePrivacy

Privacy

Privacybeleid

Carhotspot.nl respecteert uw privacy en houdt zich aan de regels die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Indien u persoonsgegevens aan Carhotspot.nl verstrekt, bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak met de werkplaats of een proefrit, of voor het aanvragen van een brochure, offerte of andere informatie zal Carhotspot.nl uw persoonsgegevens gebruiken voor de afhandeling van uw aanvraag of verzoek. Tevens gebruikt Carhotspot.nl uw persoonsgegevens om u op de hoogte te houden van nieuwe producten, acties of evenementen.

Indien u niet langer prijsstelt op het ontvangen van informatie van Carhotspot.nl dan kunt u dit te allen tijde aan Carhotspot.nl melden door het sturen van een e-mail naar : info@carhotspot.nl Uw persoonsgegevens zullen voor geen ander doel dan hierboven aangegeven worden gebruikt. Carhotspot.nl zal de door u verstrekte persoonsgegevens alleen doorgeven aan derden indien dat noodzakelijk is voor de afhandeling van uw aankoop of verzoek om informatie. In andere gevallen zal Carhotspot.nl uw persoonsgegeven niet doorgeven aan andere partijen, tenzij u hier nadrukkelijk toestemming voor heeft gegeven. Carhotspot.nl kan gebruik maken van zogenaamde cookies voor het verzamelen van statistische gegevens met betrekking tot het bezoek van deze website. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren. U kunt uw computer zo instellen dat er geen cookies worden geaccepteerd.

Carhotspot.nl

Wilt u meer informatie? Wij zijn bereikbaar via T. 030 - 76 333 13 of klik hier voor meer informatie.